06 - 48 20 39 61 info@hermaborder.nl

Waar gaat het over

Healing en reading gaat over bewustwording en energiewerk. Het is een intuïtieve manier om naar jezelf, de ander en de wereld te kijken. Het gaat over energie in beweging brengen en persoonlijke groei.

Een manier om naar energie te kijken is met behulp van de aura, chakra┬┤s en het fysieke lichaam. Het bevat informatie over ons leven; van onze overlevingsmechanismen tot hoe we denken en voelen. Bewustzijn over deze informatie helpt te bepalen welke richting we op willen. We kunnen onze doelen en verlangens ontdekken en deze gaan leven.

 

Bloemen

Spiritualiteit is het vermogen tot verandering.

Energie heeft invloed op ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ervaren. Het is belangrijk om te herkennen welke energie van jou is of wat van iemand anders komt. En wat voor uitwerking heeft dat in je leven. Hoe meer je jezelf kunt zijn hoe meer ontspannen, lichter en open je bent. Het onderscheid van wie de energie is maakt het jouw makkelijker energie in eigendom te nemen en deze natuurlijk te laten stromen.

Als energie vrij kan stromen ben je dichterbij jezelf en voel je je heel en vrij. Ikzelf ervaar veel vreugde bij het stromen van mijn eigen energie. Het voelt als veel meer ruimte waar alles goed is. Ik mag mezelf zijn en dat geeft rust, helderheid en vreugde.

Herma Healing

Wil je weten wat Herma Healing voor jouw kan betekenen? Of gewoon erg nieuwsgierig hoe zij te werk gaat. Bel gerust naar 06 – 48 20 39 61 of ga door naar contact.

Locatie Theetuin: Vanuit de Randerstraat in Diepenveen rij je naar de Bockhorsterstraat in Olst. In het derde weiland links is de tuin.