06 - 48 20 39 61 info@hermaborder.nl

Healing & Reading

Reading is afstemming op jou energieveld en de informatie hierover met je delen. Een reader kijkt naar wat er speelt, wat de essentie van het proces is, wat je belemmert, wat je nodig hebt en wat de volgende stap kan zijn. Bij een reading wordt je vertelt wat er wordt gezien.

Een aura healing geeft begeleiding bij de energie in wat je wil creƫren en/of veranderen. Het ondersteunt je groeiproces daar waar jouw energie in beweging kan komen en gaat stromen. Tijdens deze healing zit je op een stoel en gebruik ik mijn handen op enige afstand van het lichaam. Om je lichaam te gronden kan ik de schouders aanraken.

bloementuin

Nieuwsgierig naar hoe jou energie stroomt?

Bij TM Healing kijk ik vanuit een grote lichte ruimte naar jou en hoe je energie stroomt. We zitten beiden op een stoel tegenover elkaar en ik heb mijn ogen dicht. Tijdens de healing vertel ik zo nu en dan wat ik zie en welke energie waar in beweging komt.

Met een hands-on-healing lig je op een tafel. De energiestroom in je lichaam volg ik met mijn handen en we laten beweging en ruimte ontstaan.

Er kan een specifieke vraag zijn waar je een healing of reading voor wenst. Bijvoorbeeld over familie, werkrelaties, ouder/kind relatie, partner relatie, elke andere relatie, een bedrijf dat je wil opzetten, je huidige werk, gezondheid, emoties, leven en dood, vorige levens, communicatie, doelen etc.

Herma Healing

Wil je weten wat Herma Healing voor jouw kan betekenen? Of gewoon erg nieuwsgierig hoe zij te werk gaat. Bel gerust naar 06 – 48 20 39 61 of ga door naar contact.

Locatie Theetuin: Vanuit de Randerstraat in Diepenveen rij je naar de Bockhorsterstraat in Olst. In het derde weiland links is de tuin.

Herma in tuin